La Champions Genuine s’inicia a PortAventura

L’equip del Nàstic Genuine s’ha reunit a les instal·lacions del Nou Estadi a les 19 hores per tal de desplaçar-se en el bus oficial del primer equip fins a l’hotel El Paso de PortAventura. Jugadors i entrenadors de l’equip han cantat durant el breu trajecte. A l’arribada s’han saludat amb els membres del Levante UD, equip que s’enfrontarà davant els grana demà a partir de les 10.30 hores sobre la gespa del Nou Estadi. Un cop congregats els equips al menjador de l’Hotel El Paso, els esportistes han sopat abans de l’acte de benvinguda.

Amb la presència de la directora de la Fundación de LaLiga, Olga de la Fuente, i també el president Josep Maria Andreu i el president de la Fundació de PortAventura, s’han rebut els quatre equips nacionals, Levante UD, Nàstic, Valencia CF i Villarreal CF; i els dos internacionals, l’Ajax FC i el Tottenham Hotspur. Els futbolistes han estat presentats davant del públic assistent i han pujat a l’escenari per immortalitzar aquest moment. Després de la salutació, equip per equip, s’ha procedit ha realitzar la fotografia de família, amb la presència de més de 120 nens i nenes preparats per la competició de demà a Tarragona.

La jornada de demà, dissabte, s’iniciarà sobre la mateixa gespa del Nou Estadi. A partir de les 9 hores, un cop estiguin tots els equips congregats a les instal·lacions de La Budallera, s’iniciaran els partits matinals de la fase de classificació, programats des de les 9 fins a les 13.10 hores. Després de recuperar forces amb un dinar conjunt al Pavelló del Club Gimnàstic, a les 16.30 hores es reprendrà la competició amb la Fase Grana i la Fase Blanca, que determinaran els finalistes de la primera edició de la Champions Genuine. L’últim i decisiu partit per aconseguir el títol s’iniciarà a partir de les 19.30 hores.

La jornada finalitzarà a la mateixa gespa del Nou Estadi amb un acte de cloenda i entrega de premis a tots els joves esportistes amb DI que hauran defensat els seus colors en aquesta Champions Genuine.