Catifes de flors i professó de Corpus

 Aquest diumenge 18 de juny continuen diferents actes de Corpus.

Amb el Toc de Festa des del campanar que a les 10:00 h ha anunciat la sortida dels Gegants des de l’Ajuntament per recórrer els carrers de la ciutat. Des de les 18:45 h els Nanos, la Mulassa, els Gegants i l’Àliga es desplaçaran des de l’Ajuntament fins a la prioral de Sant Pere per participar a la professó de Corpus per diferents carrers del nucli històric de la ciutat. Com és tradicional, alguns d’aquests vials estan guarnits amb catifes de flors amb motiu d’aquesta celebració. Cap a les 20:45 h al Mercadal es preveuen les darreres ballades dels Nanos, la Mulassa, els Gegants i l’Àliga per tancar la festivitat de Corpus.

També diumenge a partir de les 19:00 h es realitza a la plaça de la Llibertat el 56è Concurs de Colles Sardanistes. Enguany puntuable per a les colles grans i repesca per a colles de veterans per al Campionat de Catalunya, i puntuable per a les colles d’alevins, infantils, juvenils, grans i veterans per al Campionat Territorial de les Comarques Tarragonines i Lliure. Al final, sardanes per al públic. Organitza i coordina: Patronat Sardanista de Reus, amb l’actuació de La Principal de Tarragona.

L’App de Sant Pere, disponible
Ja es pot consultar l’app de Sant Pere, a través de l’aplicació de ciutat ‘Reus City’. Aquesta vegada, l’app es fa ressó de la campanya preventiva contra les agressions sexistes a la Festa Major de Sant Pere «Estimo com vull i qui vull, si dic sí, triem on; si dic no, bona nit!». A més, els usuaris trobaran els continguts habituals com són la programació, la repercussió a les xarxes socials a través de l’etiqueta #SantPere2017, notícies de la Festa Major, i informacions sobre mobilitat com l’ocupació dels pàrquings, entre d’altres continguts.