Càmpings Tarragona Ciutat, amb Santa Tecla

Marc Francesch, vicepresident dels Càmpings de Tarragona Ciutat, amb l'alcalde Ricomà. ACTUAL

L’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, mitjançant el Trillas Platja Tamarit, vol ser present a les festes de Santa Tecla i torna a patrocinar aquest any la cercavila ‘Fes-te la Festa’, organitzada pels Chargrossos de Tarragona i la Comisssió de Treball per a l’Arrencada, que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre amb inici al Passeig de les Palmeres i final a la Plaça Corsini. Recentment s’ha procedit a la signatura del conveni entre l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el vicepresident de l’Agrupació i gerent del Trillas Platja Tamarit, Marc Francesch.

Igual que en 2018 s’estableixen dues modalitats, ja que és possible crear una de les icones del Seguici al taller que impartiran els Chargrossos des de les 9,30 hores a les Palmeres, o bé es pot portar fet des de casa. Una comissió tècnica avaluarà la imatgeria ‘domèstica’ i el guanyador rebrà un cap de setmana de càmping per a tota la família, mentre que es sortejarà un altre entre tots els participants en els tallers.

L’any passat desenes de nens van participar en els tallers i van dissenyar el seu nano, bèstia o gegant a partir d’una caixa de cartró. Reis, dracs, bruixes i cucaferas de tota mena i Condició és van barrejar amb animals, robots, algun monjo de la Chartreuse i Fins i tot els forces de Star Wars. La cercavila estarà amenitzada pels músics de El Tecler i de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona.

Amb aquest patrocini l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat explicita el seu compromís amb la societat de Tarragona que s’estén a l’esport amb el Nàstic, a l’àmbit del patrimoni històric (Tarraco Viva) o la sostenibilitat mediambiental (Europe Clean Day).