Bertín Osborne, al Palau de Congressos

Bertín Osborne presentarà el seu sisè àlbum de ranxeres ‘Yo debí enamorarme de tu madre’ al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el proper 21 de juny i l’endemà ho farà a l’Auditori de Barcelona.

Es tracta d’un nou treball compost per 12 cançons que recull alguns dels grans èxits del presentador i que compta amb un tema del compositor mexicà José Alfredo Jiménez en coautoria amb Chucho Rincón.

El llançament d’un primer single d’aquest disc, que és el vigésimosexto de la seva carrera des que va publicar el 1981 ‘Amor mediterráneo’, es va situar en els primers llocs de les llestes de venda. Per aquell treball va aconseguir el premi al millor intèrpret del Festival de San Remo i la seva carrera musical va enlairar a Espanya ia Mèxic, país que li va influir notablement a l’hora de dur a terme les seves composicions.

A l’espectacle d’aquesta nova gira, i acompanyat de nou músics, Osborne també oferirà un seguit d’ocurrències i anècdotes que explica entre cançó i cançó, com va passar recentment a Vigo. La gira ‘Yo debí enamorarme de tu madre’ pararà el proper dia 30 a La Corunya, per després anar també a Bilbao (5 d’abril), València (3 de maig), Valladolid (5 de maig), Palma de Mallorca (10 de maig ), Múrcia (18 de maig), Saragossa (31 de maig), per després fer-ho a Tarragona i Barcelona al juny. Osborne reprendrà la mateixa gira al setembre (Logronyo, dia 14) i octubre (Pamplona, ​​12 d’octubre).