Aplicació web per reservar activitats d’oci des dels allotjaments turístics

Els usuaris poden comprar entrades per Port Aventura World, llogar embarcacions, reservar activitats de snorkel, submarinisme, pesca, motos d’aigua o excursions. CEDIDA

L’aplicació creada per l’empresa Granota.net, membre del Clúster TIC  Catalunya Sud, està ja en funcionament a una setantena d’hotels i càmpings  de la Costa Daurada oferint entrades per parcs com Port Aventura i altres  activitats d’oci. El sistema ha arribat a gestionar més de mil peticions diàries 

L’empresa Granota.net, membre del Clúster TIC Catalunya Sud, ha  desenvolupat una aplicació web que permet als allotjaments turístics gestionar  l’emissió directa d’entrades o reserves per diferents activitats. A través del  sistema, els usuaris poden comprar entrades per Port Aventura World, llogar  embarcacions, reservar activitats de snorkel, submarinisme, pesca, motos d’aigua  o excursions. En el cas concret de Port Aventura World, l’aplicació permet emetre i  pagar les entrades triades pels usuaris des de l’allotjament en qualsevol moment  del dia. En un termini de només cinc minuts des de la formalització de la compra,  la informació es troba ja al sistema del parc i els usuaris poden accedir  directament a l’entrada del recinte sense necessitat de passar per la taquilla.  

Actualment, el ventall d’activitats d’oci supera ja la setantena i el sistema pot  arribar a gestionar més de mil peticions al dia. Els hotels i càmpings disposen  d’accés al sistema business to business web que ofereix facilitats de control i  seguiment de totes les compres, així com de reimpressions d’etiquetes. Aquesta  aplicació permet agilitzar tràmits als usuaris i empreses d’activitats turístiques, a  més d’oferir un valor afegit als allotjaments. José Guerrero, CEO de Granota.net,  destaca que el sistema “és molt fàcil d’utilitzar i ràpid en la gestió. D’aquesta  manera hotels i càmpings disposen d’un gran ventall d’activitats per als seus  clients”. 

Granota.net, especialitzada en disseny web i d’aplicacions per a mòbils, ha  desenvolupat aquest sistema de la mà del touroperador de Salou Viajes Velero.  Actualment, l’aplicació s’utilitza a una setantena d’hotels i càmpings de la Costa  Daurada i la previsió és estendre encara més aquesta xarxa d’usuaris i activitats.