Alteracions de trànsit per la celebració de la Mitja Marató dels XVIII Jocs Meditterranis

La prova de la Mitja Marató sortirà a les 9 h des de la plaça Imperial Tàrraco i s’acabarà a l’estadi d’atletisme de Campclar

La disputa de la prova de la Mitja Marató dels XVIII Jocs Mediterranis provocarà avui dissabte, 30 de juny, alteracions de trànsit a diferents vies de la ciutat.

La prova sortirà a les 9 h de la plaça Imperial Tàrraco i finalitzarà, aproximadament una hora després, a l’estadi d’atletisme de Campclar.

Els atletes realitzaran dues voltes a un circuit urbà que recorrerà algunes de les principals artèries de la ciutat. La Rambla President Lluís Companys, l’avinguda de Roma, l’avinguda Vidal i Barraquer, el Moll de Costa, el Moll de Pescadors i el passeig de la Independència. Tot seguit, encararan el tram final de la cursa que recorrerà l’antiga Nacional 340, els carrers Riu Fluvià, Sant Benilde i Riu Besós, fins arribar a l’Anella Medierrània.

Plànol amb les afectacions

Alteracions de trànsit per la celebració de la Mitja Marató dels XVIII Jocs Meditterranis

Tot el recorregut es tancarà al trànsit a partir de les 8.30 h i la circulació es reobrirà progressivament després del pas dels atletes.

L’avinguda Roma es tallarà al trànsit, en sentit València, ja aquest divendres a la nit, a partir de les 23 h. L’estacionament de vehicles es tallarà al trànsit al llarg de tot el recorregut.

Pàgina web dels Jocs amb les llistes de participants:

– Mitja Marató masculina:

– Mitja Marató femenina