Del 14 al 16 de juliol arriba la Mostra Gastronòmica Tastvm a Vila-seca

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca organitzarà una mostra gastronòmica al Jardí del Castell de Vila-seca, sota el nom TASTVM VILA-SECA. El maridatge de la nostra terra.

L’objectiu general del projecte és promoure i posar en valor els vins i la gastronomia del territori com a motor del desenvolupament de promoció del producte de proximitat i de cohesió social. Alhora, pretén donar a conèixer els valors que incorporen el vi i la gastronomia de proximitat com a producte fresc de qualitat, sostenible, vinculat a l’alimentació saludable i a la dieta mediterrània, atès per professionals experts en aquests productes, espai d’encontre i de transmissió de la cultura culinària.

El món gastronòmic hi serà representat mitjançant espais de tast de tapes elaborades amb productes típics del país, exemple directe de l’ús dels productes de la cuina, generant així també relacions entre els professionals vitivinícoles i de la restauració.

Amb l’objectiu d’apropar la ciutadania al coneixement de l’ús dels productes vitivinícoles i la gastronomia es comptarà també amb espais d’activitats oberts al públic amb un programa que ocupi les franges principals de la mostra.