La Xarxa de Centres Cívics ofereix 1.330 places per la programació Tardor 2017

Entre les novetats destaquen el curs d’introducció a la jardineria urbana, de cuina energètica o el de plat únic saludable

La programació de la Xarxa de Centres Cívics per aquesta tardor presenta més de 90 activitats, amb un total de de 1.330 places, que es duran a terme als sis equipaments municipals distribuïts per la ciutat. Prop de 29 de les propostes són novetats, entre les que hi destaquen, introducció a la jardineria urbana, cuina energètica o plat únic saludable. La consellera de Joventut i Centres Cívics, Ivana Martínez, ha destacat la varietat de la programació que inclou activitats per a tots les edats i interessos i afegit que: “juntament amb les noves propostes es mantenen d’altres consolidades i exitoses com els tallers de cuina, d’idiomes i de manualitats”.

L’aposta de la temporada són les activitats infantils i familiars que s’han incrementat notablement, arribant a un total de 20. Així, durant la tardor s’han programant: música en família, massatge per a nadons, ludobaby, ioga familiar, entre d’altres. Per Nadal, es durà a terme el petit cercle de contes que s’emmarca dins de les activitats de les ludoteques dels diferents equipaments. Les activitats per a adults sumen un total de 59 i es mantenen les més exitoses com les activitats de cuina i fotografia, la restauració de mobles, l’aprenentatge idiomes i els tallers de manualitats, entre d’altres.

Aquesta tardor, la Xarxa de Centres Cívics i el Club dels Tarraconins organitzaran conjuntament el Pati de Mares i Pares i oferiran les xerrades i conferències en els equipaments de proximitat. El Pati de Mares i Pares és un cicle de conferències a càrrec de professionals del món de la psicologia, pedagogia i sociologia especialitzats en l’àmbit de l’educació i l’aprenentatge dels infants.

Juntament amb l’Antena del Coneixement de la URV també s’han programat activitats pensades per apropar el saber universitari a la ciutadania. Es tracta de cursos que es combinen amb sortides al carrer com ara l’Instawalk científic d’Antoni Martí i Franquès, en el marc de la Setmana de la Ciència; per segon any, també s’oferiran ‘El món dels bolets’ i s’estrena l’activitat ‘La revolució industrial a les comarques de Tarragona: El transport i les colònies mineres’.

Les inscripcions als cursos de tardor començaran el proper 13 de setembre i s’allargaran fins el dia 30 de setembre a través de la web.

El Carnet TarragonaJove s’afegeix als descomptes del 50% que ja gaudeixen els membres del Club del Tarraconins i les persones jubilades, pensionistes i aturades.