La Vuelta Ciclista a Espanya arriba el dimarts a Tarragona

El pas de la ‘Vuelta Ciclista’ per Catalunya afectarà la circulació de l’N-260, l’N-145 i la C-14, entre d’altres

Els Mossos d’Esquadra desplegaran un dispositiu per garantir el desenvolupament de la cursa amb seguretat

L’SCT demana que s’adeqüi la mobilitat als horaris del pas de la prova esportiva

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que demà dilluns 21 d’agost i dimarts 22 hi haurà afectacions a la circulació de diverses carreteres catalanes amb motiu del pas de les etapes 3 i 4 de la Vuelta Ciclista a España 2017. En concret, l’etapa de demà transcorrerà entre Prades de Conflent (França) i Andorra la Vella i la de dimarts entre Escaldes-Engordany i Tarragona.
Pel que fa a l’etapa 4, que tindrà lloc dimarts 22 entre Andorra i Tarragona, a banda de provocar la restricció dinàmica per les vies on transcorri la cursa, com l’N-145 o la C-14, entre d’altres, comportarà la restricció de la sortida 507 de l’A-2 a Tàrrega, en tots dos sentits de la marxa, entre les 15 i les 16.30 aproximadament, així com el tall de la sortida 33 de l’AP-7 a Tarragona entre les 17 i les 18 hores.
El rutòmetre de l’etapa, que s’esdevindrà entre les 12.30 h i les 18.00 h aproximadament,  es pot consultar al web oficial de l’esdeveniment: http://www.lavuelta.com/la-vuelta/2017/es/etapa-4.html
Per tal de garantir el bon desenvolupament de l’esdeveniment esportiu i la seguretat dels participants, espectadors i usuaris de la xarxa viària, els Mossos d’Esquadra desplegaran un total d’un centenar efectius que donaran cobertura tan dinàmica com estàtica al pas de la cursa. Agents dels Mossos d’Esquadra també s’encarregaran de la seguretat i ordre públic als punts de sortida i arribada de la prova esportiva.