Vopak Terquimsa, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa. CEDIDA

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Vopak Terquimsa farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina. 

Vopak Terquimsa és la companyia logística d’emmagatzematge referent a la Mediterrània occidental.  

Dedicada a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel des de fa 50 anys, Vopak Terquimsa ofereix des de la seva situació estratègica, a les instal·lacions del Port de Tarragona i del Port de Barcelona, un punt de partida en el qual les empreses poden emmagatzemar o distribuir tant les seves matèries primeres, per a ser utilitzades al principi de la cadena de producció, com els seus productes, per fer-los arribar a qualsevol lloc on es necessitin i així contribuir al desenvolupament i benestar de la societat. 

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.