Vila-seca i Hospitalet de l’Infant acolliran la Salou Youth Cup del 25 al 29 de juny

Les finals es disputaran el 29 de juny a l’estadi municipal de Vila-seca

Del 25 al 29 de juny tindrà lloc als estadis municipals de Vila-seca i de l’Hospitalet de l’Infant la celebració del torneig de futbol base internacional “Salou Youth Cup”.
Més de 1.000 jugadors procedents d’equips de futbol de Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, Toledo, Lleida, Murcia, A Coruña, Madrid, Donostia, Guipúzkoa, també d’Argentina i de casa nostra com ara La Canonja, La Floresta, Sant Pere i Sant Pau, Hospitalet de l’Infant i Vila-seca, participaran durant aquests dies en aquest torneig internacional de futbol en categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. De fet, totes les finals es disputaran el 29 de juny de 9 a 12 hores a l’estadi municipal de Vila-seca.
Amb el suport de les regidories d’esports dels Ajuntaments de Vila-seca i de l’Hospitalet-Vandellòs i dels clubs de futbol de cada municipi, els organitzadors d’aquest torneig tenen com objectiu fomentar mitjançant la pràctica del futbol valors com ara la disciplina, el respecte en la competició i la salut en l’esport.
Al llarg d’aquest estiu, Fútbol Base Internacional té preparats els següents tornejos:  la Salou Youth Cup, del 25 al 29 de juny a Vila-seca i a Hospitalet de l’Infant; la 2ª Portugal Internacional Cup Copa Atlántica, del 23 al 27 de juny a Óbidos, Portugal; la 3ª Andorra Cup, del 27 de juny a l’1 de juliol a Andorra i la 8a. Canarias Cup, que tindrà lloc a Tenerife.
Més informació de la Salou Youth Cup a www.salouyouthcup.com