Un vídeo d’Estat Islàmic amenaça en castellà amb una guerra “fins a la fi del món”

“Amb el permís d’Al·là, Al-Andalus tornarà a ser terra de califat islàmic”, afirma en aquesta llengua un home a cara descoberta

ACN Barcelona .- Un vídeo d’Estat Islàmic amenaça en castellà amb una guerra “fins a la fi del món”. És la primera vegada que el grup utilitza aquesta llengua en un dels seus productes propagandístics. El vídeo ha estat difós a les xarxes socials aquest dimecres a la tarda, i s’hi veuen alternades dues persones que parlen castellà amb accent àrab. El primer, a cara descoberta, convida a fer la gihad “allà on sigueu” perquè “no té fronteres”. El segon, amb el cap tapat de tal manera que només se li veuen els ulls, assegura: “La nostra guerra amb vosaltres és per sempre”. El vídeo, d’uns dos minuts de durada, està format per imatges dels atemptats de Barcelona i d’informatius internacionals sobre els atacs, intercalades per les intervencions dels dos individus. Un d’ells afirma: “Amb el permís d’Al·là, Al-Andalus tornarà a ser terra de califat islàmic”.
El mateix individu alerta els “cristians espanyols” que l’Estat Islàmic no oblida “la sang musulmana vessada durant la inquisició”. I afegeix: “Venjarem la vostra matança i la que esteu fent ara amb l’Estat Islàmic”.

L’home del cap tapat, que porta una arma penjada a l’espatlla, proclama amb to amenaçador: “Deixeu de ser cristians, si no, mai us deixarem tranquils”. I també indica: “Que Al·là accepti els sacrificis dels nostres germans a Barcelona. La nostra guerra amb vosaltres durarà fins a la fi del món”.

Finalment, l’home amb la cara descoberta clou afirmant: “Amb el permís d’Al·là, Al-Andalus tornarà a ser terra de califat islàmic”.