Valents considera nefasta la gestió de Pau Ricomà a la ciutat de Tarragona

Carlos Calderón: “Reconstruirem la ciutat de Tarragona. No podem enquistar els problemes 4 anys més i empitjorar-los pel camí; la societat reclama solucions”

La junta local de Valents a Tarragona ha organitzat aquest matí una trobada informativa amb els mitjans de comunicació en la qual el president, Carlos Calderón, ha destacat que “Pau Ricomà ha realitzat una nefasta gestió a la ciutat de Tarragona. ERC ha destruït ocupació i ha impedit als empresaris generar ocupació”.

Calderón ha afirmat que “ERC, i en concret Pau Ricomà, estan més preocupats per propagar l’independentisme que de resoldre els problemes reals dels tarragonins. Valents ha arribat per a proposar un programa municipalista que buscarà aportar gestió, transparència i posar punt final a situacions reclamades pels ciutadans de Tarragona”.

“Millorar els nostres carrers, la nostra economia, la nostra seguretat, el nostre àmbit social, la nostra via pública o l’urbanisme només serà possible si tirem als populistes i nacionalistes de les institucions. Valents ve a reconstruir la ciutat de Tarragona” ha declarat Calderón.