Un Consell d’Experts amb sis ‘Sols’ Repsol

ELS SIS RESTAURANTS AMB SOL REPSOL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA JA FORMEN PART DEL CONSELL D’EXPERTS DE L’AEHT

L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la complicitat de Repsol, ha presentat avui l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels sis restaurants guardonats amb la distinció Sol Repsol de la Província. Fins al moment formaven part del Consell d’Experts els cinc restaurants amb Estrella Michelin de la província i el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Però l’Associació d’Hostaleria de Tarragona ha volgut, amb aquesta iniciativa, atorgar també protagonisme als establiments guardonats amb la distinció Sol Repsol.

Els dos nous membres que avui s’han adherit al Consell d’Experts són Ana Ruiz del Restaurant AQ i Joan Gómez del Restaurant Miramar. Joan Bosch de Can Bosch, Diego Campos d’El Rincón de Diego, Jeroni Castell de Les Moles i Fran Lopez del Villa Retiro són quatre establiments amb Estrella Michelin que ja formaven part del Consell d’Experts però que avui també han estat presents a l’acte com a establiments doblement guardonats amb aquest segell de qualitat que és el Sol Repsol.

“Avui és un dia molt especial perquè ampliem el consell incorporant dos nous Sols Repsol”,  comenta Francesc Pintado, president de l’AEHT, qui ha volgut agrair a Repsol l’aposta per la gastronomia de qualitat al territori.

Josep Bertran,  responsable de comunicació i relacions exteriors de Repsol a Tarragona i Francesc Pintado, President de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, han fet entrega de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a l’Ana i el Joan, com a mostra de benvinguda a un consell que actualment està format per vuit personalitats destacades i representatives de l’excel·lència del sector de la gastronomia i la restauració a la Província de Tarragona.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb les quatre estrelles Michelin de la Província de Tarragona i amb el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un recolzament, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT pels 600 socis que en formen part.

Així doncs, l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb la incorporació de dos restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província. Ana Ruiz i Joan Gómez han agraït a Repsol i l’AEHT la confiança depositada en el seu establiment i el reconeixement que atorguen a la seva feina.

Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d’excel·lència culinària i mostra del vincle i del recolzament de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal, i avui també a l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona.