El tarragoní Jordi Rodríguez, bronze al Mundial de Rem sub23

El remer del Nàutic Tarragona Rem acaba tercer en la cursa de rems curts de pes lleuger en dobles masculí al Mundial sub23 que s’està disputant a Bulgària

Tarragona Radio.- El tarragoní Jordi Rodríguez ha aconseguit la medalla de bronze en el Mundial de Rem sub23 que està disputant a Plovdiv (Bulgària) amb la selecció espanyola. L’esportista de casa nostra, remer del Nàutic Tarragona, ha travessat la línia de meta en la tercera plaça de la categoria LM2x (rems curs de pes lleuger en dobles masculí) juntament amb el seu company, el sevillà Rodrigo Conde. El cronòmetre s’ha aturat en 6 min 20 seg i 48 cen, a només 14 centèsimes de la plata aconseguida pels danesos Hagemann i Modest i a 91 centèsimes de l’or que s’han adjudicat els italians Vicino i Soares.

Rodríguez, amb només 19 anys (09 de febrer del 1998), aconsegueix així el seu èxit esportiu més important després de penjar-se aquest 2017 dues medalles d’or al Campionat d’Espanya en la categoria 4x absoluta a Sevilla i dos ors en la categoria 2x i 4x i un bronze en 2- i 4- absolut a Banyoles. A més, la progressió ve de lluny perquè, des del 2012 que va iniciar-se en aquest esport, Rodríguez ja acumula més d’una quinzena de metalls. L’èxit d’avui suposa la primera medalla espanyola en aquest torneig i el primer metall internacional en el palmarès de Jordi Rodríguez. A continuació pots veure la cursa que ha permès al remer del Nàutic Tarragona Rem penjar-se el bronze al coll.