Tarragona passa el relleu a Orà per a la celebració dels XIX Jocs Mediterranis

La cerimònia de clausura tanca 10 dies de competició amb un acte pensat com a festa d’agraïment a tothom

La cerimònia de clausura celebrada aquest vespre al Nou Estadi del Gimnàstic de Tarragona ha tancat avui amb una gran festa deu intensos dies de competició en què l’esport ha estat el protagonista.

La cerimònia ha estat presidida per Amar Addadi, president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis; Josep Fèlix Ballesteros, president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis i alcalde de Tarragona; y Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol. I ha comptat amb la presència de Noureddine Boukhatem, alcalde d’Orà, la ciutat algeriana pren el relleu a Tarragona per organitzar els XIX Jocs Mediterranis.

Així, durant l’acte, s’ha despenjat la bandera del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis a Tarragona i se n’ha fet entrega als representants algerians que ja treballen en la propera edició dels Jocs.

Des del punt de vista artístic, la cerimònia de clausura ha comptat amb un marcat to distès i festiu on la música ha estat protagonista. El cantant i compositor català, Àlvaro Soler, ha portat fins el Nou Estadis alguns dels seus èxits com “Sofia” i “La Cintura”. També s’han pogut gaudir de les actuacions de: So Nat. Grallers de Tarragona, Sardanova de Santi Arisa, BCN Gospel Messengers o Brodas Bros, entre altres artistes.

Com ja va passar en la cerimònia d’inauguració, els focs artificials han il·luminat el cel de Tarragona per cloure, no només l’acte final dels Jocs, sinó deu dies de gran competició i espectacle esportiu a la ciutat.