Tarragona Open Future busca solucions tecnològiques innovadores

Foto: Adrian Schwarz / Unsplash (CC)

Les persones interessades poden presentar la seva candidatura al programa d’acceleració empresarial fins al 31 d’octubre

La nova edició del programa Tarragona Open Future se centra a cercar idees innovadores en els àmbits de l’esport, la sostenibilitat ambiental o la logística i comerç, entre d’altres.

El progama d’acceleració empresarial busca nous projectes amb alt potencial innovador i que tinguin un impacte en el territori. En concret en aquesta ocasió s’adreça a emprenedors i empreses que puguin oferir solucions, sempre de bàse tecnològica, en els àmbits següents:

  • Noves solucions en l’àmbit de l’esport, la salut i el benestar.
  • Capacitació i inclusió social.
  • Tecnologies aplicades a la sostenibilitat ambiental.
  • Tecnologies aplicades al Patrimoni, cultura i turisme.
  • Tecnologies al servei de la logística i el comerç.

El programa ofereix una formació grupal de sis mesos i l’assessorament especialitzat en matèries com el màrqueting digital, finances, branding, comunicació, estratègia empresarial i aspectes jurídics. Hi haurà tres beques pels millors tres projectes al final del programa: una de 3.000 € i dues més de 1.500 €, a més d’assessorament expert durant 3 anys

Les persones interessades a presentar la sol·licitud poden fer-ho des d’aquesta stemana fins al 31 d’octubre a través d’Internet. El procés de selecció de les vuit millors candidatures es desenvoluparà la primera quinzena de novembre, mentre que el programa tindrà lloc del 20 de novembre de 2019 al 26 de maig de 2020.

El programa Tarragona Open Future és organitzat per la Conselleria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de Wayra, l’acceleradora de start-up digitals de Telefónica.