Tarragona Impulsa i SECOT renoven la col·laboració per ajudar els emprenedors del territori

Els associats de SECOT són voluntaris executius jubilats o prejubilats que ofereixen la seva experiència i coneixements en gestió empresarial.

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, i l’associació SECOT de voluntariat sènior d’assessorament empresarial refermen la col·laboració per fomentar l’emprenedoria al territori. Així ho han ratificat aquesta setmana amb la signatura d’un conveni a càrrec del conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, i el president de SECOT, Joan Veciana.

L’acord preveu que SECOT continuï oferint serveis d’assessorament i tutories sobre gestió i desenvolupament empresarial als emprenedors que s’acosten a Tarragona Impulsa. L’objectiu és ajudar a preparar el Pla d’Empresa i acompanyar la posada en marxa de l’activitat. D’altra banda, SECOT també oferirà acompanyament a les empreses guanyadores dels Premis Empresa Tarragona Impulsa i a les empreses usuàries del servei de coworking. A més, l’entitat oferirà dues sessions formatives per al personal tècnic del Servei d’Emprenedoria de Tarragona Impulsa.

L’acord permet perllongar una col·laboració iniciada l’any 2013, que també s’estén als participants del programa Yuzz.

Els associats de SECOT, que són voluntaris, provenen del sector empresarial i professional; tots són executius jubilats o prejubilats que ofereixen la seva experiència i coneixements en gestió empresarial.