“Sopars sota els focs” arrenca la vuitena edició amb una festa solidària i amenitzada per TGN Swing

Durant la festa d’inauguració del 27 de juny per cada plat que es compri es podrà adquirir el tiquet de beguda per només 1€

Del 27 de juny a l’1 de juliol tindrà lloc la 8a edició de l’esdeveniment gastronòmic “Sopars sota els Focs” organitzat per l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) al Passeig de les Palmeres, coincidint amb el Concurs de focs artificials celebrat a la ciutat.

El tret de sortida serà el dimarts 27 de juny amb la festa d’inauguració que en aquesta ocasió tindrà un caire solidari amb el vermut Musugorri com a col·laborador especial. Musugorri és un projecte que neix amb un objectiu fonamental: ajudar a les associacions que recapten fons per a la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

A partir de les 20 h de la tarda, les cuines dels restaurants obriran per oferir 32 propostes gastronòmiques diferents en format de plats per 5 euros cadascun d’ells. A més, el mateix dimarts per la compra de cada plat es podrà adquirir el tiquet de la beguda per només 1 euro. La vetllada estarà amenitzada per l’exhibició de swing de l’associació TGN Swing. La recaptació obtinguda amb la venda d’ampolles de vermut Musugorri es destinarà a una associació d’investigació de càncer infantil vinculada a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Als, ja veterans restaurants, que participen (El Llagut, Quim Quima, Racó de l’Abat, Punt i a part i Entrecopes) s’hi suma el restaurant de cuina mexicana Frida que oferirà una proposta gastronòmica típica d’aquest país. Els amants de la cervesa podran gaudir de l’Espai d’Estrella Damm, que aquest any amplia la seva carta oferint un total de 10 referències. Aquells que ho prefereixin podran gaudir sota les estrelles de la proposta coctelera. “”Sopars sota els focs”, és una iniciativa que complementa molt bé el “Concurs Internacional de focs artificials”; un espectacle màgic i gastronòmic, nocturn i estiuenc, molt especial pels tarragonins i una agradable sorpresa pels turistes.” Diu la tinent d’alcalde de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez.