‘Solidaritat amb Sierra Leona’

PRESENTADA PER ANGEL JUAREZ

Fundación Mare Terra.- ‘Solidaritat amb Sierra Leona’, la campanya d’ajuda humanitària posada en marxa fa deu dies per Mare Terra Fundació Mediterrània i el Consolat de Sierra Leona a Espanya, continua en marxa. Es tracta d’una iniciativa solidària que té com a objectiu recaptar fons per als damnificats per les esllavissades i inundacions de fa uns dies. Recordem que la situació és molt greu, ja que hi ha més de 500 morts i més de 600 desapareguts, per la qual cosa la fundació tarragonina demana a tothom que pugui que doni un cop de mà i hi col·labori.

Davant la magnitud de la tragèdia, Mediterrània i el Consolat van posar en marxa aquesta campanya, que compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Tarragona. Cal tenir en compte que més enllà dels morts i els desapareguts, ara el problema és que la descomposició dels cossos que estan enterrats i les condicions de vida actuals poden provocar brots de malària, còlera o tifus. Per tant, l’ajuda és necessària.

‘Solidaritat amb Sierra Leona’ ha posat a disposició de la ciutadania un compte bancari de Caixabank per recaptar els fons necessaris i fer arribar el més aviat possible l’ajuda més urgent. El compte per fer les aportacions és el següent: ES73 2100 0195 8002 0016 5172.