Solargest tancarà 2022 amb 3,5 milions d’euros en vendes

Solargest preveu un bon exercici també el 2023, amb projectes ja tancats i la possibilitat d'abordar d'altres molt significatius. CEDIDA

Solargest Renovables, l’empresa líder en el seu sector al Camp de Tarragona, té previst tancar l’any multiplicant per quatre la facturació de l’any passat

Segons explica el seu gerent, Gerard Pagès, “aquest exercici ha suposat un gran salt per a nosaltres: els nous clients i projectes ens han portat a dimensionar l’empresa assumint majors volums de feina i complexitat”. Solargest, que ha realitzat més de 350 instal·lacions residencials i industrials l’any passat, ofereix serveis integrals en el camp de l’enginyeria, la construcció i l’explotació d’energies renovables.

Pagès afegeix que, “encara que el sector viu una certa efervescència, i, per tant, molta competència, la dificultat de comptar amb el material adequat i servit en termini, així com els tècnics especialitzats, fa que molt poques empreses puguin ser realment competitives”. En aquest sentit, Solargest preveu un bon exercici també el 2023, “amb projectes ja tancats i la possibilitat d’abordar d’altres molt significatius”, conclou Pagès.

El pròxim 2023 es compliran deu anys de la creació de Solargest. L’àmbit d’actuació majoritari és Tarragona, tot i que també es realitzen instal·lacions a qualsevol punt de Catalunya, País Valencià i l’Aragó.

Sobre Solargest Energies Renovables SL

Nascuda el 2012, però amb més de quinze anys d’experiència al sector, Solargest és actualment l’empresa líder en instal·lacions fotovoltaiques al seu principal àmbit d’actuació, al Camp de Tarragona. A més, la zona d’actuació s’estén a qualsevol punt de Catalunya, País Valencià i Aragó. Un equip de més de 40 professionals afegeix valor en el disseny i la instal·lació dels projectes, tant en l’àmbit privat com en l’industrial. Solargest s’encarrega de totes les fases de cada projecte sense subcontractar cap partida.