S’obren les preinscripcions per estudiar a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació.

Fins al 31 de maig, és obert el termini de preinscripció als cicles formatius de grau superior dels estudis reglats i professionalitzadors que s’hi ofereixen

Des d’aquest dijous i fins al dia 31, és obert el termini de preinscripció a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus. Els alumnes poden optar a un total de 10 cicles formatius de grau superior que s’ofereixen entre els dos centres de la Diputació amb ensenyaments reglats i professionalitzadors. L’alumnat que compleixi amb els requisits per optar a una plaça ja pot realitzar la preinscripció, disponible també on-line. Tota la informació sobre el procés, dates i requisits es troben al lloc web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus són centres amb cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny que permeten formar l’alumnat com a professionals preparats per assumir els reptes del món laboral, tan bon punt obtenen aquesta titulació.

Amb una durada de dos cursos acadèmics i la seva implantació territorial de proximitat, donen resposta a la demanda del talent creatiu de casa nostra que busca una formació de qualitat i professionalitzadora encaminada a obrir-se pas al món laboral.

Pel que fa a l’oferta educativa dels dos centres, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix ensenyaments d’Animació, Gràfica Publicitària, Il•lustració, Fotografia, Arts Aplicades al Mur, Gràfica Publicitària i Joieria Artística. D’altra banda, a l’Escola D’art i Disseny de la Diputació a Reus (Carrer del Vent, 6) s’hi poden cursar cicles formatius de grau superior de Gràfica Audiovisual: Infografia 3D, Arquitectura Efímera i Projectes i direcció d’obres de decoració.