S’endú una bicicleta a Valls i acaba detingut per robar en un habitatge de Montblanc

L’home, de 32 anys, ja es troba en llibertat amb càrrecs

ACN Valls .- Detingut un home de Montblanc que havia robat una bicicleta a Valls i, a partir d’aquí, també es va descobrir que era l’autor d’un robatori en un habitatge que encara no havia estat denunciat. Els fets van tenir lloc el passat 31 de juliol quan l’individu, de 32 anys i nacionalita espanyola, va robar una bici de dins un maleter d’un vehicle , que un conductor havia acabat d’estacionar al nucli antic de Valls. El denunciant va trobar-se la seva bicicleta dos dies després en una tenda de segona mà a Reus. La policia va detenir el lladre el dia 4 d’agost a Montblanc i en el moment de detenir-lo van trobar que duia a sobre objectes de dubtosa procedència que podrien haver estat robats. Després de diverses comprovacions els Mossos van descobrir que els objectes provenien d’un robatori en un habitatge ubicat a la plaça Major de Montblanc, que encara no havia estat denunciat.

El propietari d’aquest habitatge havia marxat de vacances el 27 de juliol i a través d’un familiar els mossos van comunicar-li el fet. El mateix dia l’home va tornar al domicili per comprovar quins objectes li havien sostret i presentar la corresponent denúncia.

Segons informen fonts policials, el detingut, que tenia nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar el passat dissabte 5 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.