Salou. Es milloren els lavabos de la platja de Ponent i de Llevant i s’incorpora un punt d’atenció i socorrisme a Cala Crancs

S’han renovat els lavabos fixes núm.6 de Ponent, així com petites actuacions de manteniment del 1 al 5 a Llevant

L’Ajuntament de Salou segueix apostant pel bon funcionament i manteniment de les seves platges, i prova d’això ha estat la renovació i manteniment dels lavabos de les Platges de Ponent i Llevant. Així doncs, a la platja de Ponent s’han renovat els lavabos fixes núm. 6 –al costat de base nàutica-, i s’han dut a terme petites actuacions de manteniment correctiu dels lavabos 1 a 5 de la platja de Llevant.

La regidora de platges, Júlia Gómez, ha explicat que “amb aquestes modificacions volem oferir unes instal·lacions més modernes i una imatge més actual dels serveis que s’ofereixen a les platges”. “Cada any anem incorporant millores i nous serveis per tal de tenir unes bones platges i instal·lacions”.

Pel que fa a Cala Crancs, s’hi ha ubicat un punt de salvament i socorrisme a l’edifici dels Triangles per tal de donar una major cobertura e immediatesa a la zona del Cap Salou en cas d’emergència. Concretament s’ha adaptat els lavabos fixes dels Triangles on s’hi ha ubicat el nou punt d’atenció i cures de SOS, tot adaptant a persones amb mobilitat reduïda els lavabos femení i masculí.

El cost de les millores dels lavabos puja a 55.027,19 €, mentre que l’import del nou punt de salvament i socorrisme es de 14.875,96 €