La rumba serà la protagonista dissabte a la platja d’Altafulla amb el festival After Beach Rumbero, que organitza el col·lectiu Towntobe

La música rumba centrarà tota l’atenció de la platja d’Altafulla aquest dissabte amb el festival After Beach Rumbero, que organitza el col·lectiu de joves Towntobe d’Altafulla, amb la col·laboració de la regidoria de Festes de l’Ajuntament, que encapçala l’edil Montse Castellarnau.

D’aquesta manera, l’esdeveniment, que es desenvoluparà al Parc Voramar, de 18 a 00h de la nit, aproparà la música en directe en aquest punt de la primera línia de mar del barri marítim. L’entrada és lliure, i comptarà amb una batucada, amb el grup reusenc “Batucats del Bolet”, a les 19h; i dos grups de rumba catalana: “Los Xatus”, amb el cantant Sergi, del popular grup Vergüenza Ajena, a les 20h; i la banda gironina “Bananna Beach” Tropical Rumba Catalana, que actuaran a les 22h.

La mostra també comptarà amb “food trucks”, que serviran menjar ràpid al mateix parc. Towntobe és un col·lectiu de joves d’Altafulla que té l’objectiu d’incrementar l’oferta d’oci per la gent jove i atreure persones d’altres localitats veïnes. L’any passat ja van organitzar un altre esdeveniment similar a la gespa del Castell d’Altafulla i va ser tot un èxit de participació. La recaptació que obtenen d’aquestes esdeveniments els destinen a futures festes que organitzen a Altafulla.

Per a més informació, podeu visitar el seu espai a Facebook https://www.facebook.com/towntobe.