Rull pronostica que el Hard Rock Entertainment World farà que l’aeroport de Reus aculli vols intercontinentals

El conseller de Territori apunta que el complex de joc i oci també pot atraure més creuers al port de Tarragona

ACN Barcelona .- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha vaticinat que el Hard Rock Entertainment World implicarà un “canvi de dimensió a l’aeroport de Reus que fins ara no ens podíem imaginar”. En una entrevista a l’ACN, el conseller s’ha mostrat “convençut” que el projecte de Hard Rock farà que l’aeroport aculli “vols intercontinentals” i tingui “un increment extraordinari de la seva capacitat”. El conseller ha exposat que “no necessàriament” caldria augmentar la infraestructura per donar cabuda als nous vols. De fet, Rull ha explicat que el macrocomplex de joc i oci farà “revaloritzar totes les infraestructures” de la zona i ha apuntat que també pot implicar també que s’atreguin més creuers al port de Tarragona.
Rull considera que el projecte que es desenvoluparà a Vila-seca i Salou farà incrementar molt la demanda de vols intercontinentals, ja que hi haurà “usuaris de tot el món” que vindran atrets pel macrocomplex d’oci i de joc, que inclou un gran centre de convencions, a banda del casino, els hotels, les botigues, restauració i un gran espai per a concerts. “Per tant, pot passar que l’aeroport de Barcelona no cobreixi tota la demanda que vingui des d’Àsia, Amèrica i altres indrets”, ha dit. Això pot fer que l’aeroport de Reus “passi de ser un aeroport de vols regionals a donar una dimensió més de caràcter intercontinental, més tenint en compte que els avions que fan aquests vols cada cop són més petits i necessiten menys pista”, ha comentat el conseller.

Rull ha defensat que aquesta “conseqüència positiva” del Hard Rock Entertainment World beneficiarà “el conjunt del territori” i altres sectors, com l’industrial. “Es generaran unes sinergies que aniran més enllà de l’activitat turística”, ha subratllat Rull, qui ha destacat que és una “oportunitat” per al territori.

El conseller ha constatat que el macrocomplex d’oci i joc farà que “la Costa Daurada i Catalunya s’especialitzin en un turisme de negocis a primer nivell”, a més d’atraure també el “turisme familiar”, atès que l’hotel que projecta Port Aventura està enfocat especialment a aquest públic.