Es va reunir el Senat de Tarragona

Es faran reunions bimestrals i es crearan comissions de treball

Redacció.- El Senat de Tarragona es va reunir ahir en una convocatòria extraordinària, arrel de la petició d’alguns senadors per conèixer de primera ma els fets succeïts els darrers dies a Tarraona i per la renuncia a formar-ne part d’Àngel Odena, Frederic Porta, Joana Zaragoza, Josep M. Solé Poblet, Rosa Llorach i Marina Robert. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va explicar el que van al·legar i va manifestar el seu respecte per cadascun d’ells.

Josep Fèlix Ballesteros va explicar als assistents què va fer com alcalde durant i després del dia 1 d’octubre i , al mateix temps, va reiterar la seva condemna rotunda a la violència.

Durant la reunió, es va acordar que el Senat passarà a reunir-se un cop cada dos mesos, enlloc de fer-ho trimestralment, i es crearan comissions de treball per tal de guanyar en eficàcia.

D’altra banda, la soprano tarragonina Marta Matheu Usach es va incorporar avui al Senat de Tarragona. L’alcalde li va lliurar el diploma acreditatiu com forma part d’aquest òrgan municipal.