Un rancor de set metres regnarà a Starraco Wars

La gran exclusiva de la 1a Convenció Starraco Wars s’ha conegut aquest matí en la roda de premsa celebrada al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Redacció.- La 1a convenció Starraco Wars tindrà lloc els dies 2 i 3 de desembre. Es tracta de dos jornades dedicades exclusivament a la temàtica Star Wars per a tots els amants de la Saga. La convenció inclourà diferents tipus d’activitats per a tots els públics: exposicions, conferències, tornejos i una ambientació que et transportarà a l’Univers creat pel fantàstic cineasta George Lucas.

Una proposta lúdica per a la ciutat on hi tindran cabuda els més fidels seguidors dels episodis de La Guerra de les Galàxies i també aquells que vulguin gaudir d’un esdeveniment atractiu, divertit i molt cridaner.

Aquesta serà la primera edició de la Convenció Starraco Wars que neix amb la intenció de convertir-se en una cita anual. L’Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4 són els organitzadors de l’esdeveniment. La iniciativa compta amb la coorganització del Palau Firal i de Congressos de Tarragona que troba en aquesta iniciativa una oferta molt atractiva per a la ciutat. La convenció també compta amb la col·laboració de l’organització sense ànim de lucre Star Props, dedicats a les exposicions i esdeveniments especialment de l’univers Star Wars.

Les dates de la convenció s’han escollit per tal d’animar als seguidors de la SAGA Star Wars a amibentar-se davant la imminent estrena al cinema de l’episodi VIII, Star Wars Els últims Jedis. La darrera pel·lícula veurà la llum el 15 de desembre, dues setmanes després de la gran trobada galàctica al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Una convenció amb voluntat benèfica 

Starraco Wars neix amb un objectiu benèfic, ja que part de l’import de l’entrada serà donada a les Associacions Sanfilippo Barcelona i Cistinosi Espanya. Aconseguint un llaç solidari entre el públic assistent i les associacions escollides per aquesta primera edició.

També es podran fer col·laboracions d’1€ a diferents activitats de l’esdeveniment, amb finalitats benèfiques i sense ànim de lucre, entrant a sorteigs de productes i material promocional.