Puigdemont respon a Albiol que el rebrà a partir de la segona quinzena d’agost

WASHINGTON, DC - JUNE 08: Former FBI Director James Comey testifies before the Senate Intelligence Committee in the Hart Senate Office Building on Capitol Hill June 8, 2017 in Washington, DC. Comey said that President Donald Trump pressured him to drop the FBI's investigation into former National Security Advisor Michael Flynn and demanded Comey's loyalty during the one-on-one meetings he had with president. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha respost la carta que aquest dijous li va enviar el president del PP Català

CCMA.- El líder dels populars a Catalunya justificava la petició de la reunió per les “greus conseqüències que tindria per a Catalunya la imminent tramitació de la llei per convocar un referèndum il·legal”. García Albiol exposava també la necessitat de “mantenir oberts els espais de reflexió per evitar una fractura social i jurídica”. Puigdemont, en la seva resposta, li assegura que la reunió es farà, però durant la segona quinzena d’agost, no abans.

En la resposta, el president recorda a García Albiol que “les portes de la Generalitat sempre estan obertes als representants de tots els grups parlamentaris” i contrasta aquesta actitud amb la negativa de Rajoy a rebre Puigdemont, que està esperant una resposta des del gener.

El president aprofita la carta per avançar al dirigent popular que “el referèndum serà, tant per al Parlament com per al govern, plenament legal i plenament legítim”.