El PSC exigeix al govern espanyol que cessi al president d’AENA pel “caos” al Prat

Terrades afirma que “l’actual model centralitzat de gestió aeroportuària no funciona”

ACN Barcelona .- El diputat del PSC, Jordi Terrades ha reclamat la dimissió del president d’AENA, José Manuel Vargas, pel caos al Prat. Terrades ha denunciat que l’operador aeroportuari ha assistit a diverses incidències a l’Aeroport de Barcelona “sense cap voluntat d’avançar-se als esdeveniments per evitar-los”. En un comunicat, el socialista ha afirmat que “l’actual model centralitzat de gestió aeroportuària no funciona” i que així ho demostra “l’acumulació d’incidències” que s’han registrat a l’Aeroport de Barcelona. A més, ha reclamat la compareixença del ministre de Foment, Iñigo de la Serna, per “donar explicacions dels caos que es produeixen a l’aeroport de Barcelona des de fa mesos. “Cal que s’assumeixin responsabilitats polítiques d’una mala gestió que dona una imatge nefasta i que afecta l’activitat econòmica del conjunt del país”, ha reflexionat el socialista.
Jordi Terrades també ha reiterat “la necessitat urgent d’una gestió individualitzada dels aeroports” i ha afirmat que “pel que fa al prat les administracions catalanes han de ser determinants”.

El PSOE també demana la dimissió del president d’AENA

Per la seva banda, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista (GPS) a la Comissió de Foment, César Ramos, també ha demanat al govern espanyol que cessi al president d’AENA “per la gestió del conflicte laboral dels treballadors d’Eulen”. Per Ramos, “l’actual conflicte laboral de l’Aeroport del Prat no és més que un reflex i la conseqüència de la forma d’actuar de la direcció d’AENA”.

El socialista espanyol ha qualificat de “vergonyós” que la direcció d’AENA “presumeixi” de què el valor de l’acció s’ha triplicat des de la seva sortida a borsa, “beneficiant als grans fons d’inversió”. Segons Ramos, les llargues cues que s’estan registrant al Prat “estan perjudicant” la imatge d’Espanya i a un sector tan important per l’economia espanyola com és el turisme.