El president Puigdemont encoratja el conseller Vila a “treballar per un país que explori al màxim les seves possibilitats”

Aquest matí Vila ha pres possessió com a nou conseller d’Empresa i Coneixement del Govern

  • El cap de l’Executiu ha agraït a Jordi Baiget “la honestedat, el treball, la seriositat, el rigor i la bona feina” al capdavant del Departament 
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha encoratjat avui el conseller Santi Vila, que ha pres possessió com a conseller d’Empresa i Coneixement, a recollir “l’herència” del seu predecessor “per aconseguir el que entre tots ens hem proposat, que és tenir un país en el qual  les empreses, universitats, centres de recerca i el comerç tinguin la possibilitat d’explorar al màxim les seves possibilitats”.
En un acte que ha tingut lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, i després de felicitar Vila, el cap de l’Executiu també ha tingut paraules d’agraïment  per al conseller sortint, Jordi Baiget, pels “serveis prestats” al país i a la institució. Així, li ha reconegut “la honestedat, el treball, la seriositat, el rigor i la bona feina” al capdavant del Departament. Carles Puigdemont ha reconegut que “la decisió presa no ha estat fàcil” i per això ha insistit en reconèixer a “la tasca, honorabilitat, dedicació i lleialtat” del conseller sortint.
El president ha estat acompanyat en l’acte de presa de possessió del conseller Vila com a cap del Departament d’Empresa i Coneixement per tot el Govern. Tot seguit , s’han fet la tradicional fotografia del nou Executiu i, a continuació, ha presidit la reunió setmanal del Govern.