Presentat el Maximum Woman Circuit By La Conilla

D'esquerra a dreta, Jordi Compte, president del CT Reus Monterols; Joan Bel, director de Maximum Padel Tour; Carlos López, coordinador del Projecte Emma; i Manel Ramírez, director de La Conilla. CEDIDA

A final de temporada, entre 500 i 600 jugadores hauran passat per aquest nou circuit femení

Maximum Padel Tour ha presentat aquest dimarts el seu nou circuit Maximum Woman by La Conilla 2022 a les instal·lacions del Club Tennis
Reus Monterols. Els tornejos se celebraran de març a desembre i compten amb el patrocini principal del vi La Conilla, i la col·laboració del centre d’estètica Depi Dor i Borges. A més, el certamen tindrà un caire solidari a favor del Projecte Emma.

Els tornejos es disputaran en set seus diferents de la província de Tarragona: Apolo Club Torredembarra, H20 Tennis Salou, Reus Deportiu, Estival Park, Mas Sedó, Club Tennis Reus Monterols i Global Padel. El circuit donarà el tret de sortida aquest dijous a l’Apolo Club Torredembarra. Joan Bel, director de Maximum Padel Tour, ha agraït a tots els patrocinadors i els clubs que han confiat en un circuit “destinat exclusivament a les dones”.

Bel ha explicat que el format dels tornejos serà de quatre dies (de dijous a diumenge) i hi haurà diverses categories. Preveu que a final de temporada entre 500 i 600 jugadores hagin passat per aquest nou circuit. Per la seva part, Manel Ramírez, director de La Conilla, ha mostrat la seva satisfacció per patrocinar el circuit: “Teníem clar que volíem col·laborar i aquest circuit va en la línia del nostre producte”.

El doctor Carlos López, coordinador del Projecte Emma, ha detallat que l’associació investiga al voltant del càncer de mama i que tots els fons recaptats es destinen a seguir amb l’estudi. Així, un euro de cada inscripció del Maximum Woman by La Conilla 2022 es destinarà al Projecte Emma.

Per a més informació, podeu accedir al web oficial del circuit:
www.maximumpadeltour.com