El PP demana al PSOE que doni suport al govern espanyol davant la “deriva esbojarrada” de l’independentisme

Martínez-Maíllo insisteix que l’1-O “no hi haurà referèndum” i diu que la resposta de l’executiu serà “tranquil·la, però ferma”

ACN Zamora .- El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha demanat aquest dissabte al PSOE i als partits constitucionalistes que donin suport al govern de Rajoy davant la “deriva esbojarrada” de l’independentisme. Martínez-Maíllo ho ha dit durant la clausura de l’Escola d’Estiu de les noves generacions del PP, que s’ha celebrat a Zamora. El coordinador general dels populars ha justificat la decisió de portar la reforma del reglament del Parlament al TC perquè “pretenia aprovar de manera urgent, per la porta del darrere, sense transparència ni debat parlamentari i amb un ‘click’, lleis que busquen liquidar la Constitució i la sobirania nacional”. Martínez-Maíllo ha insistit en el fet que l’1-O “no hi haurà referèndum” i ha apuntat que la resposta de l’executiu espanyol serà “tranquil·la, però ferma”.
Martínez-Maíllo també ha insistit en el fet que el govern espanyol “l’únic que fa és defensar la legalitat i el conjunt de catalans davant d’aquells que pretenen tirar endavant un projecte rupturista i radical i volen trencar la sobirania nacional i la igualtat de tots els espanyols”. “No pot haver-hi cap projecte polític que suposi la ruptura unilateral”, ha reblat el coordinador general del PP.