El Port de Tarragona es presenta com a plataforma logística intermodal de la Mediterrània

Un any més, el Port de Tarragona està present al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció 2017 (SIL)

Redacció.- L’objectiu comercial del Port de Tarragona al saló és presentar els seus avantatges competitius, serveis i infraestructures per consolidar les instal·lacions del Port com a plataforma logística intermodal del Mediterrani.

La infraestructura portuària tarragonina ha participat fidelment en les anteriors edicions anteriors del SIL, amb l’objectiu de confirmar les seves instal·lacions portuàries. A través de la seva participació en aquest certamen logístic, el Port de Tarragona ha establert contactes amb els principals agents en matèria de logística i transport de l’àmbit internacional.

L’objectiu del Port de Tarragona és créixer en tots els tràfics i especialment, en els tràfics com la càrrega general, tant en contenidors com no contenitzada. I és que el Port de Tarragona presenta una proposta lògica i competitiva, tant per preu com per servei i hinterland, com una bona capacitat de càrrega i amb eficients connexions ferroviàries.

Projecció internacional com a hub logístic

El Port de Tarragona presenta la seva estratègia intermodal com a element clau per a la seva projecció internacional, alhora que garantir un màxim posicionament a la Mediterrània. El Port de Tarragona fa una aposta decidida per la intermodalitat, i especialment per l’ús del ferrocarril, vital per ampliar la seva zona d’influència cap al nord i al centre d’Europa i per ser port referent on les línies de vaixells de contenidors puguin carregar i descarregar els seus contenidors i portar-los cap al centre d’Europa.

Dia de la Comunitat Portuària de Tarragona

El tradicional brunch del dia de la comunitat portuària del Port de Tarragona amb motiu del 19è Saló SIL 2017 tindrà lloc per dimecres, 7 de juny de 2017, a les 13h a l’estand del Port de Tarragona C348 (Palau 8).
Recordeu que per poder accedir al recinte és imprescindible haver-se acreditat prèviament on-line.