Patrulles mixtes de Mossos i Guàrdia Urbana vigilaran les zones turístiques i comercials de Tarragona per evitar furts

El Pla Especial dissenyat pels dos cossos policials es mantindrà operatiu entre aquest mes de juny i fins el pròxim setembre

ACN Tarragona .- Patrulles mixtes, uniformades i de paisà, formades per agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana vigilaran durant aquest estiu les zones més turístiques i comercials de la ciutat de Tarragona amb l’objectiu de prevenir furts. Aquesta és una de les principals mesures del Pla Especial que han dissenyat tots dos cossos i que funcionarà des d’aquest mes de juny i fins el pròxim setembre. L’operatiu prestarà especial atenció a l’arribada de creuers al port de la ciutat i les posteriors visites que hi efectuïn els seus passatgers. Malgrat assegurar que no s’ha detectat un increment dels furts i la tendència és “positiva”, els cossos policials han mostrat la seva intenció de mantenir la coordinació amb el Patronat de Turisme de Tarragona per difondre el Pla i fomentar un contacte permanent en cas que es produeixi algun fet delictiu.
Les patrulles mixtes es marquen també l’objectiu de mantenir una interlocució i un contacte constant amb els comerciants de la ciutat per detectar possibles incidències amb turistes i ciutadans. En aquest sentit, s’han repartit tríptics en els quals hi ha consells de seguretat per prevenir i actuar en cas de patir un furt. Tota la planificació conjunta entre ambdós cossos policials està inclosa en el pla d’acció de la campanya d’estiu de 2017.