Un altre pas enrere (1-0)

El Nàstic cau davant el Lugo per la mínima i torna a la zona de descens

Redacció.- L’equip grana deixa escapar una bona opció de marxar de la zona baixa de la taula, amb un partit menys, i no pot puntuar en la visita al camp de l’ara líder provisional de la categoria de plata, el CD Lugo. Els gallecs s’han imposat en la primera meitat i, tot i les opcions de gol grana, el resultat ja no ha variat en la segona.

L’enfrontament s’ha iniciat amb el conjunt gallec molt endollat en la pressió i amb combinacions des de zona defensiva que sovint els hi permetien plantar-se ràpidament a camp contrari. La primera arribada local s’ha produït en el minut 6, quan el davanter Fydriszewski ha rematat a fora. Dos minuts després, el mateix jugador polac, ha connectat una centrada a pilota aturada que s’ha perdut a fora. Els següents instants de joc, els grana es mostraven més contundents en defensa i els gallecs ho provaven des de fora l’àrea sense encert, ja sigui amb aturades fàcils per a Dimitrievski o que no trobaven els tres pals. Mentre que quan es fregava la mitja hora de joc, en el 26’, tres xuts del Lugo amb múltiples rebots a l’interior de l’àrea, han permès que Campillo dintre de la petita, culminés la jugada amb gol. A partir d’aquest moment, el Nàstic ha fet un pas endavant i els locals un endarrere. De fet, en el minut 35, en jugada d’estratègia, ni Xavi Molina ni Manu Barreiro han pogut rematar amb encert una centrada des de la banda. Ràpidament, en la següent jugada, els homes de Jaime Ramos han buscat el segon gol amb un xut sec i ras des de lluny. Dimitrievski, ben col·locat, ha atrapat amb seguretat. I en el minut 40 ha arribat l’ocasió més clara de la primera meitat per als grana. Tete ha creuat ha marxat per velocitat des de la banda i s’ha plantat a l’interior de l’àrea. L’andalús, en posició escorada, ha buscat el xut creuat però el meta Juan Carlos ha respost amb una gran intervenció. Amb el resultat d’1-0 s’ha arribat al descans.

En la represa, l’equip tarragoní ha sortit amb més intensitat que el rival. I la primera acció ha estat a punt de suposar el gol de l’empat. Barreiro amb una internada ha picat la pilota per sobre el porter, i abans que l’esfèric creués la línia de gol, la defensa ha pogut refusar. En el 57’, Xavi Molina es feia fort en defensa i es creuava amb encert a una aproximació perillosa dels rivals. Mentre que Rodri ha realitzat la primera substitució en el 59, donant entrada a Jean Luc Assoubre al lloc de Tete Morente. I pocs minuts després, Gaztañaga ha deixat el seu lloc a Juan Muñiz. L’atre Juan dels grana, Delgado, en jugada de contraatac s’ha tret un gran remat en el minut 73, quan la pilota ha sortit fregant l’escaire esquerre del porter. Els locals han utilitzat la mateixa moneda en l’acció posterior, i en aquest cas la pilota impactava a l’exterior de la xarxa de Dimitrievski. I en el 75’ Fede Vico hauria pogut anotar el segon gol, però en una acció clara ha enviat la pilota a fora de porteria. Les últimes dues ocasions del matx han estat per al Nàstic, amb un xut de Maikel Mesa que s’ha escapat per sobre el travesser i una passada a l’espai de Delgado per a Barreiro que ha estat massa forta. Els últims deu minuts i tres d’afegit han estat plens de constants interrupcions on ha destacat el debut de Roger Brugué amb el primer equip. El jugador del filial ha accedit al terreny de joc en el minut 83, ocupant el lloc de Maikel Mesa, que ha tornat a jugar després d’estar absent en les dues ultimes jornades de lliga.

El proper matx que disputarà el conjunt entrenat per Rodri serà davant el FC Barcelona ‘B’. Aquest partit, corresponent a la jornada 7 del campionat, i aplaçat el mateix el dia 1 d’octubre, es disputarà aquest dimecres 1 de novembre, a partir de les 18 hores, al Nou Estadi de Tarragona.