Oliver Klein: “En poc més d’un any hem fet molta més feina que altres en tot un mandat”   

L'equip de Govern de Cambrils. CEDIDA

L’alcalde de Cambrils ha afirmat que la clau ha estat un govern cohesionat i resolutiu que ha treballat unit i ha pres decisions per complir els objectius  

Klein i els portaveus del govern han fet balanç de les actuacions realitzades i han parlat dels projectes de futur en el marc d’una trobada amb la premsa 

“En poc més d’un any hem fet molt més que altres en tot un mandat”. És una de les afirmacions del balanç de govern que ha fet avui l’alcalde de  Cambrils, Oliver Klein, en el marc d’una trobada amb la premsa que també ha comptat amb la participació dels portaveus dels grups de govern.  

L’alcalde ha explicat que la clau per poder avançar tant ràpid en tan poc temps ha estat un “govern resolutiu, clar, directe, cohesionat, que governa i no perd el temps en disjuntives ideològiques, que es posa a treballar unit i que pren decisions per complir els objectius comuns i desencallar temes importants que feia molt de temps que estaven sobre la taula”.  

Com a resultat d’aquest treball conjunt, Klein ha destacat la remodelació de la Rambla Jaume I, que s’obrirà aquest febrer; l’avinguda de l’Esport, que també està a punt de finalitzar, i l’enderroc de l’antiga estació de tren, que permetrà unir les avingudes Vidal i Barraquer i Horta de Santa Maria i obrir la vila al mar.  

De cara al futur, altres prioritats que estan al full de ruta del govern i que aviat veuran la llum són la construcció del tercer pavelló i una piscina olímpica descoberta, la recuperació del Mercat de la Vila, l’obertura del Celler de la Cooperativa, i el concurs públic per finalitzar les obres del Teatre Auditori amb la col·laboració privada, entre altres projectes.  

Per poder deixar tots aquests projectes encarrilats, l’alcalde ha afirmat que el govern treballarà fins a l’últim minut del mandat amb la mateixes ganes i decisió del primer dia. En aquest sentit, també serà exigent amb les administracions superiors per aconseguir compromisos com per exemple la inversió de 400.000 euros de Ports de la Generalitat per reordenar i modernitzar el passeig marítim o la construcció del pont sobre la riera d’Alforja en el seu últim tram a càrrec de l’Estat.    

Finalment, l’alcalde ha destacat la capacitat del govern per treballar pel progrés econòmic i al mateix temps mantenir la cohesió social. “No podem seguir fent sempre el mateix: només progressarem si fem canvis i implantem nous projectes i estils de gestió, que és precisament el que estem fent”, ha conclòs Klein. 

Posteriorment, els portaveus dels diferents grups de govern també han repassat la feina feta des del govern i els projectes que s’iniciaran pròximament. El portaveu de Nou Moviment Ciutadà (NMC), Enric Daza, ha explicat l’estratègia urbanística arreu del municipi amb especial menció per l’urbanisme comercial. El regidor també ha fet un repàs detallat l’estat de les principals obres públiques que estan en marxa en aquest moment.  

Per la seva banda, el portaveu del PSC, Alfredo Clua, ha afirmat que el govern ha prioritzat la tasca feta des de les àrees d’Urbanisme i Serveis per la importància que tenen per la ciutadania. El regidor també ha posat en valor la lleialtat dels membres del govern que han treballat amb objectius clars i concrets per millorar al qualitat de vida dels cambrilencs i les cambrilenques.  

Tot seguit, el portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Romera, s’ha mostrat molt orgullós de treballar amb els seus companys de govern i ha destacat algunes fites com la bona relació amb el sector empresarial i les associacions de comerciants per portar a terme campanyes conjuntes; el salt endavant que ha fet la Fira Multisectorial en aquesta última edició; i la promoció turística del municipi amb participacions destacades a fires com FITUR o Madrid Fusión.  

Per acabar, el portaveu del PP, David Chatelain, també valorat molt positivament la feina del govern i la bona sintonia de tot l’equip. Pel que fa a les seves àrees, el regidor ha parlat de l’important esforç per ampliar la plantilla de la Policia Local; per augmentar les places d’aparcaments dissuasius; i també aprovant unes ordenances fiscals que en aquest cas congelen impostos i taxes, per reduir l’impacte que podria tenir en les economies familiars en un moment d’encariment generalitzat del cost de la vida.