Ocine celebra el seu 75 aniversari amb una sessió gratuïta

L’empresa d’exhibició és reconeguda per ser pionera en oferir les millors experiències als seus espectadors.

  • Prop de 30.000 places gratuïtes per als espectadors que al llarg d’aquests anys s’han mostrat fidels a les seves sales i han impulsat el seu creixement.
  • Tant a la seva pàgina web com a les seves xarxes socials les persones podran consultar la cartellera. Per assistir hauran de passar a retirar el mateix dia les entrades per taquilles fins a esgotar existències

75 anys de cinema en família! L’empresa d’exhibició cinematogràfica Ocine compleix 75 anys amb una salut de ferro, gràcies als quatre milions i mig d’espectadors que posseeix a Espanya i França i que han consagrat a aquesta empresa familiar com un dels 5 operadors més grans del país.  Per commemorar tan assenyalada efemèride, la companyia prepara una celebració. de pel·lícula! I és que Ocine ha programat per diumenge que ve 16 de setembre una sessió matinal gratuïta en els 17 cinemes que la companyia posseeix a tota Espanya. O el que és el mateix, prop de 30.000 entrades gratuïtes per gaudir d’un diumenge de pel·lícula amb els títols Campions, Ready Player One,  Ferdinand,  Coco i  Deadpool 2.

Per poder participar amb Ocine, les persones interessades* únicament han de passar per les taquilles del seu OCINE més proper el mateix dia 16 de setembre a partir de les 10.30 hores i retirar les entrades, fins a un màxim de 4 per persona. Les sessions començaran a les 12 del migdia i la promoció serà vàlida fins a completar l’aforament de les sales.

 Per a Narcís Agustí, president d’Ocine, “no se’ns acudia millor forma de celebrar els 75 anys que convidant als nostres clients, amics i seguidors a una sessió matinal amb la qual poder gaudir a tota Espanya d’una sessió de cinema en família”