Obert el termini per presentar projectes al premi de medi ambient i al de promoció turística de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona convoca una nova edició del Premi Iniciativa Medi Ambient, que reconeixerà el millor projecte mediambiental impulsat per un ens local de la demarcació durant el darrer any, i el Premi Jordi Cartanyà, que premiarà promocions i campanyes turístiques de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

El Premi Iniciativa Medi Ambient té com a objectiu reconèixer iniciatives innovadores i pioneres orientades a potenciar el desenvolupament sostenible als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre en diversos àmbits com el dels residus, el medi natural, l’urbanisme, el paisatge, l’energia o l’aigua. Hi poden optar projectes ja realitzats, en procés, o bé redactats i que estiguin pendents d’executar-se. L’Ajuntament de Senan va guanyar l’any passat el Premi Iniciativa Medi Ambient per un avantprojecte per la legalització de dues instal·lacions d’autoconsum i proposta de pèrgola fotovoltaica amb punt de recàrrega per vehicle.

La dotació econòmica del premi és de 3.000 euros i els candidats ja poden presentar els seus projectes fins al 14 de setembre (https://seuelectronica.dipta.cat/cartera-de-serveis/-/tramitaservice/action/showServei/8004330008/DIP45_UBVEN_00005?p_auth=B7uhf16K) .

D’altra banda, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona també ha convocat el Premi Jordi Cartanyà que reconeix activitats de promoció turística de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. L’objectiu és premiar aquesta tasca i incentivar la creació de material promocional original i de qualitat. El Premi Jordi Cartanyà consta de dues categories, una per a les accions de promoció del litoral de la Costa Daurada i/o les Terres de l’Ebre i una altre per a les accions de promoció de l’interior de la demarcació. Pot optar a aquest premi tot el material de promoció turística o campanya publicitària que hagi estat produïda o editada des del setembre del 2017 per entitats locals, per persones físiques o jurídiques. El premi es concedirà atenent a la incidència promocional que tingui el treball, així com a la conceptualització, l’originalitat i la qualitat dels materials preparats. La dotació econòmica total del premi és de 6.000 euros, 3.000 euros per a cadascuna de les dues categories, i s’entregarà als guanyadors durant la Nit del Turisme. Els candidats poden presentar els seus projectes fins al 15 de setembre (https://seuelectronica.dipta.cat/cartera-de-serveis/-/tramitaservice/action/showServei/8004333048/DIP60_RLARE_00011?p_auth=HO8DY9Fj) .