Nous rècords en l’inici de la competició de natació

Catalina Corró i Jessica Vall guanyen l’or i baten el rècord dels Jocs Mediterranis en 400 m estils i 200 m esquena, respectivament. Belmonte aconsegueix la plata en els 800 m lliures

La piscina de l’Anella Mediterrània de Campclar ha acollit l’inici de la competició i les primeres finals de natació, així com ha estat l’escenari dels primers rècords batuts a la divuitena edició dels Jocs Mediterranis.

Les espanyoles Catalina Corró i Jessica Vall s’han penjat la medalla d’or als 400 m estils i 200 m esquena respectivament i han batut, al mateix temps, el rècord d’aquesta modalitat en uns Jocs Mediterranis. Corro ha aconseguit una marca de: 4:39:42, mentre que Vall ho ha fet en un temps de 2:25:22.

Per altra banda, les italianes Silvia Scalia i Elena di Lido també han batut el rècord d’uns Jocs Mediterranis en 50 m esquena i 100 m papallona, respectivament. Scalia ho ha fet amb una marca de 28:33 i Di Lido amb 57:59.

Medalla de plata para Belmonte

Mireia Belmonte s’ha estrenat als Jocs Mediterranis de Tarragona amb una medalla de plata a la modalitat dels 800 m lliures. Belmonte no ha pogut superar la italiana Simona Quadarella que s’ha penjat l’or amb un temps de 8:321:44, seguida per la nadadora espanyola que ha arribat cinc segons més tard amb un temps de 8:28:91.

A la final de 400 m estils Mireia Belmonte ha arribat en setena posició.