Nou ‘Welcome Center’ per creueristes al Moll de Costa

El president del Port, Josep Maria Cruset, durant la presentació de l'espai renovat. CEDIDA

El Port de Tarragona ha invertit prop de 100.000 euros per transformar el Refugi 1 del Moll de Costa en la nova àrea de benvinguda (Welcome Center) de la divisió de negoci dedicada als creuers (Tarragona Cruise Port)

Són 1.300 metres quadrats habilitats en dues zones per donar un millor servei als 65 creuers que preveuen aquest any

La nau millora notablement l’acollida als passatgers, que fins ara es realitzava en un petit edifici conegut com ‘aduanilla’ i a la pròpia zona d’embarcament. Les instal·lacions renovades aconsegueixen una millora important en la mobilitat de vehicles -autobusos, taxi i vehicles privats- gràcies a l’aparcament annex a l’antic Refugi. A més, s’habiliten diversos taulells per al check-in, i un ampli espai per a la gestió de seguretat dels equipatges.

Així mateix, s’amplia la capacitat de la sala d’espera -amb wifi-, i s’obre als viatgers tota l’oferta cultural i lúdica propera al Moll de Costa, en cas d’esperes més prolongades. El Port preveu rebre en 2019 27.000 passatgers que embarquen o desembarquen a la ciutat, amb una capacitat d’entrada que ronda els 700 passatgers/dia, encara que pot arribar als 1.000.

En el nou Welcome Center, que comença a funcionar el proper dia 26, treballaran -a més del personal del Port i de les navieras- la Guàrdia Civil, Policia Portuària, Mossos, Policia Nacional (immigració) i les empreses encarregades del moviment d’equipatges.