Nou «Espai de receptes» al Mercat Central de Reus

Nou espai de receptes al Mercat de Reus

Enguany el Mercat Central fa 70 anys i la primera actuació que ha preparat per commemorar l’aniversari és la creació de l’«Espai de receptes», un lloc on trobar idees per cuinar i també per compartir receptes entre clients i paradistes.

El nou espai està format per dos rètols de fusta de 4 metres. A la part superior incorpora el logo dels 70 anys del Mercat Central, un dibuix que s’ha fet amb més de 1.100 llapis de fusta. A la part inferior, el taulell de fusta té diversos ganxos per penjar receptes dels tallers que s’han fet al mercat, dels mateixos paradistes o dels clients.

La creació d’una espai on trobar receptes i idees per cuinar era una demanda recurrent d’alguns clients i també dels paradistes. De moment, s’hi poden trobar algunes receptes dels tallers que s’han fet al mercat però l’objectiu és que també sigui un espai per compartir les receptes de les mateixes parades o dels clients del mercat.

Tothom qui vulgui, pot fer arribar la seva recepta a través de l’adreça electrònica info@mercatsdereus.cat

Les receptes han de tenir una extensió màxima d’un DIN A4 i acompanyar-les d’una fotografia si es vol.

El nou «Espai de receptes» està situat a la paret blanca de rajoles que hi ha al final del passadís més pròxim a l’avinguda del President Companys, just al costat de la Cansaladeria Besora.

La creació d’aquest nou espai és la primera activitat per commemorar el 70è aniversari del Mercat Central, però abans que acabi l’any hi haurà més activitats per celebrar-ho amb els clients.