Nou blog de l’Escola de Natura Francolí

L’Escola de Natura Francolí és l’espai més emblemàtic de Mare Terra Fundació Mediterrània

Mare Terra Fundació Mediterrània.- Precisament per aquest motiu l’entitat va decidir posar en marxa un blog en què es pot trobar tota la informació sobre l’escola, així com notícies i imatges de totes les activitats que es porten a terme. L’adreça web és www.escolanaturafrancoli.blogspot.com.

Al blog de l’Escola de Natura es pot trobar una gran quantitat d’informació sobre els seus trets principals, la bassa d’amfibis o els seus horts, però també sobre el Francolí i el seu entorn. Així, existeixen apartats dedicats exclusivament al riu, als seus espais forestals, a les plantes aromàtiques de la zona i fins i tot al litoral tarragoní. També hi ha un apartat de multimèdia, amb galeries d’imatges i alguns vídeos.

Així mateix, les escoles que estiguin interessades en contractar una de les múltiples activitats que s’ofereixen poden fer-ho a través del blog, a la pestanya ‘Inscripcions a les activitats escolars’. Si abans de donar el pas es vol més informació, es pot contactar amb els tècnics de Mediterrània al telèfon 977 55 13 00 o escriure un correu a  educa@mare-terra.org.