El Nàstic s’imposa al Saragossa en el 9è Trofeu Ciutat de Tarragona (2-1)

Un doblet de Maikel Mesa ha donat el triomf al conjunt de Lluís Carreras, que s’ha presentat davant la seva afició al Nou Estadi oferint una bona imatge i donant bones sensacions a deu dies perquè comenci la lliga

CCMA.- El Nàstic de Tarragona segueix invicte aquesta pretemporada. El conjunt grana s’ha imposat al Saragossa per 2-1 en la novena edició del Trofeu Ciutat de Tarragona que s’ha disputat al Nou Estadi. Un doblet de Maikel Mesa ha donat el triomf al conjunt de Lluís Carreras, que s’ha presentat davant l’afició oferint una bona imatge i donant bones sensacions.

Una intensa tempesta abans i durant del partit ha impedit que els jugadors del Nàstic poguessin fer la tradicional presentació oficial, que s’ha hagut d’improvisar pels videomarcadors de l’estadi. Un dels nous fitxatges per aquesta temporada, Maikel Mesa, ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador en el minut 40.

En l’inici de la represa, el Saragossa ha fet l’empat amb un gol de penal de Borja Iglesias, però cinc minuts després, de nou Maikel Mesa ha avançat el Nàstic, un gol que ja ha estat definitiu.

En el tram final, els visitants s’han quedat amb deu per l’expulsió de Leto, que ha vist la vermella directa per una dura entrada. Tot i aquest incident, els ànims s’han calmat i el Nàstic s’ha acabat emportant la victòria i el trofeu.