El Nastic es salva amb molt de patiment fins el min. 93

Reina l’heroi del partit a l’aturar un penal.

Redacció.- El Nàstic aconsegueix la salvació gràcies al gol de Barrerio al 90 ‘i a Manolo Reina que ha aturat un penal. El UCAM torna a Segona B després d’estar un any en la divisió de plata.
El Nàstic seguirà una temporada més a Segona A després de guanyar a un UCAM Múrcia que ha estat el gran damnificat de la jornada. Els murcians descendeixen a Segona B després dels triomfs d’Almeria i Alcorcón. Manolo Reina li va aturar un penal a Jona al 73 ‘amb 0-0 al marcador que li va donar la vida a un conjunt grana que va patir fins al 91’, que va ser quan Manu Barreiro va fer el 1-0.

El partit s’ha iniciat molt baix de revolucions però quan Muñiz ha entrat en joc, el joc ha canviat. Semblava que el conjunt de Francisco estava còmode així perquè Fran Pérez i Hugo Álvarez eran un mur infranquejable, però tot va canviar quan van arribar notícies dels gols d’Almeria i Alcorcón. Això va provocar que, coincidint també amb la lesió de Jean Luc, el conjunt murcià pugés línies i s’han viscut un intercanvi de cops. Estèrils això sí, però el ritme imposat pels dos conjunts no ha donat descans.