El Nàstic presenta la Champios Genuine

La Champions Genuine, presentada

Redacció.- Avui ha tingut lloc la presentació oficial de la 1a edició de la Champions Genuine, que es disputarà al Nou Estadi el proper 17 de juny.

La 1a edició de la Champions Genuine que organitza el Nàstic en col·laboració amb el MIC, tindrà lloc a Tarragona el proper dissabte 17 de juny. Aquesta competició citarà al Nou Estadi als equips amb Discapacitat Intel·lectual (DI) d’Ajax FC, Tottenham Hotspur FC, Levante UD, Valencia CF, Villarreal CF i Gimnàstic de Tarragona.

La presentació d’avui ha comptat amb la presència del President del Nàstic, el Sr. Josep Maria Andreu, i del Director del MIC, el Sr. Juanjo Rovira. A més, també ha participat de la presentació l’Abel Fernández, jugador del Nàstic Genuine, l’equip DI del Nàstic. Andreu ha explicat als assistents que la Champions Genuine és un projecte molt il·lusionant per al Nàstic. “Estem molt orgullosos de poder presentar aquesta Champions Genuine. Aquesta competició és un repte que ens il·lusiona. El Nàstic Genuine és el millor equip de la història, i estem convençuts que la Champions Genuine serà un èxit. A més, volem animar a tots els socis i aficionats del Nàstic a acompanyar-nos el proper dissabte 17 de juny, per a gaudir del debut oficial a casa del nostre equip. L’entrada serà gratuïta i els partits es jugaran dins el Nou Estadi”.

El Sr. Rovira ha estat l’encarregat d’explicar els detalls tècnics de la Champions Genuine. El MIC, empresa amb una llarga experiència en l’organització d’esdeveniments esportius, serà l’encarregada de tots els aspectes tècnics i logístic relatius a l’apartat competitiu. Rovira, “Vull agrair la confiança del Nàstic en la nostra empresa per a formar part d’aquest projecte. Quan vam conèixer el projecte del Nàstic Genuine ens vam posar ràpidament en contacte amb el Nàstic per treballar plegats. Finalment, aquesta col·laboració ha fet possible aquesta primera Champions Genuine i estem molt contents”.

Durant la presentació davant dels mitjans s’ha aprofitat per a realitzar el sorteig de grups de la primera edició de la Champions Genuine. Els caps de sèrie dels dos grups han estat els equips internacionals, Ajax i Tottenham. El sorteig ha determinat que el Grup A, encapçalat pel Tottenham, el completin Levante i Nàstic. Mentre que el Grup B estarà format per Ajax, Villarreal i Valencia.

La Champions Genuine del Nàstic tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny, si bé els equips arribaran a Tarragona el divendres 16 i estan previstes diverses activitats per a tots els jugadors participants. Els partits del dia 17 es jugaran tots a l’interior del Nou Estadi, en dos camps de mida futbol 7. L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta i des del club grana s’anima a tots els socis i aficionats a assistir a la primera Champions Genuine.