MNAT: experiències dins el Patrimoni Històric

Sala interior del MNAT, abans de la seva clausura per obres. CEDIDA

El MNAT prorroga les activitats d’estiu fins el 27 de setembre, per donar l’oportunitat de gaudir d’experiències al voltant del Patrimoni Històric de Tarragona. Les activitats prorrogades són les següents:

Visita teatralitzada Caius i Faustina et conviden a la Vil·la
Vil·la romana dels Munts (Altafulla)

Us convidem a conèixer la residència de la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, en les proximitats d’aquesta gran ciutat romana. Ells mateixos seran els vostres amfitrions i us explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar.

Dissabtes 19 i 26 de setembre, a les 18.30 h.
Activitat per a públic general.

Visita guiada al teatre romà

Carrer de Sant Magí, 1. Tarragona

El teatre de Tàrraco fou un dels tres edificis d’espectacles dels que gaudien els seus habitants. Apropa’t i t’explicarem com era, quins eren els espectacles que es feien, i quin era el paper que jugava dins de la trama urbana.

Divendres 18 i 25 de setembre, a les 18.30 h.
Activitat gratuïta dirigida al públic general.

Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles

Afores, s/n. Constantí

Coneix aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco. T’explicarem les escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps.

Les visites es duran a terme els diumenges 20 i 27 de setembre, de 12.00 a 13.00 h. Preu: 4 € (inclou l’entrada i la visita guiada).

Activitat dirigida al públic general.

Itinerari “Vida i mort a Tàrraco”

Lloc d’inici: Necròpolis Paleocristiana / Lloc de finalització: Centre comercial Parc Central

Un itinerari guiat per la Necròpolis Paleocristiana i les restes conservades al Centre Comercial Parc Central, per conèixer quina va ser l’evolució d’uns dels suburbis de Tàrraco, i quines activitats s’hi desenvolupaven.

Les visites es realitzaran els dissabtes 19 i 26 de setembre, a les 18.30 h. Preu: 4 € (inclou l’entrada i la visita guiada).

Activitat dirigida al públic general.

Per a realitzar aquestes activitats, podeu reservar l’entrada a: https://www.mnat.cat/entrades/

Per a més informació: Tel. 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat / www.mnat.cat