Més de 600 ciclistes inscrits a la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre

La renovada edició donarà el tret de sortida el proper dissabte 12 d’octubre a Tortosa

El proper dissabte 12 d’octubre les Terres de l’Ebre acolliran la nova edició de la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre, una marxa cicloturista que es va celebrar per primera vegada l’any 1981 i que enguany s’ha recuperat. La prova comptarà amb la participació de més de 600 ciclistes vinguts d’arreu del territori, principalment de la província de Tarragona i Barcelona, però també de fora de Catalunya, com per exemple la Comunitat Valenciana i Aragó.

La sortida de la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre 2019 serà a les 08:00 des de l’exterior de l’Hotel SB Corona Tortosa. Tots els inscrits podran recollir el seu dorsal per la sala d’actes de l’hotel el divendres 11 d’octubre de les 16:00 a les 20:00 o el dissabte 12 d’octubre de les 06:00 a les 07:00, abans de que arrenqui la prova, pels participants que vinguin de lluny.

Dos recorreguts

Per aquesta edició, els ciclistes han pogut escollir entre dos recorreguts: el Gran Fondo (148 km i 2.843 m de desnivell positiu acumulat) i el Medio Fondo (100 km i 1.322 m de desnivell positiu acumulat).

Els dos circuits no només resseguiran els passos del Riu Ebre i de l’Espai Natural Protegit dels Aligars-Serra Fulletera, sinó que també passaran per precioses localitats com Benifallet, Benissanet, Miravet o Pinell de Brai, entre d’altres. El tram final del recorregut de la Gran Fondo s’endinsarà al Parc Natural dels Ports i culminarà amb una pujada cronometrada a l’imponent Mont Caro, de 1.441m d’altitud. El descens des del Mont Caro fins a l’Hotel SB Corona Tortosa es realitzarà de forma encapsulada en grups de 50 ciclistes.

Ciclisme i natura es fusionen per acollir la nova edició d’aquesta històrica prova, ubicada entre la privilegiada desembocadura d’un dels rius més grans de la Península Ibèrica i la majestuositat del Parc Natural dels Ports. Sens dubte, un espectacular recorregut ciclista per un dels espais naturals més impressionants de Catalunya.

La Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre 2019 està organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre de Tortosa i compta amb la col·laboració de SB Hotels, Ajuntament de Tortosa, Tortosa Esport, Esports.cat, Fàbregas Bicicletes, Citroën Tarrauto, Coca-Cola, 226ers i Imagina Ràdio.

SB Hotels: un partner que aposta pel ciclisme a Terres de l’Ebre

SB Hotels, amb més de 30 anys d’història i presència a Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre, ha volgut formar part de la recuperació d’aquesta marxa ciclista. I és que la cadena hotelera compta amb un programa corporatiu anomenat #welovesports a través del qual treballa pel foment de l’esport i la vida saludable. Una de les línies principals d’aquest programa és el ciclisme i l’activació del cicloturisme a Terres de l’Ebre. Per fer-ho possible, SB Hotels ha desenvolupat el projecte www.sbhotelsandbike.com, el qual compta amb l’assessorament de l’ex ciclista professional Joseba Beloki.

Més informació: www.granfondosbhotelsterresdelebre.com