Meleni a la TAP avui dissabte

Melendi torna a visitar la Tarraco Arena Plaça el dia 22 de juliol 2017.

És, sens dubte, una de les figures més importants del panorama musical dels últims anys, i un dels artistes més volguts i admirats. Molts dels seus èxits – ja convertits en himnes – formen part de la història recent de la música en espanyol i són aclamades en els seus sempre multitudinaris i espectaculars concerts. Una forma única de transmetre sentiments i situacions quotidianes, un innegable carisma i una constant i creixent evolució a la vista de tots, han aconseguit calar entre persones de totes les generacions, aconseguint amb això una extraordinària connexió amb el públic.

Ramón Melendi neix a Oviedo, el 21 de gener de 1980. De petit la seva principal afició era el futbol i demostrava tenir qualitat suficient com per tenir un cert futur en la pràctica d’aquest esport.

El 2001 va decidir encaminar els seus passos al món de la música i va crear al costat d’alguns dels seus amics el seu primer grup, El Bosc de Sherwood. El 2002 el cantant decideix deixar el grup i comença a construir la seva carrera en solitari, gravant una maqueta amb tres temes: Sense notícies d’Holanda, Torno a traficar i L’informe Forense. En el mes d’abril del mateix any 2002 Melendi signa el seu primer contracte professional amb la companyia discogràfica Carlito Records, amb els qui grava el seu primer disc Sense notícies d’Holanda. Con la lluna plena, una de les seves cançons, va ser escollida per ser la sintonia oficial de la Tornada Ciclista Espanya 2004.

El segon treball discogràfic del cantant apareix al mercat musical espanyol en 2005. Que el cielo espero sentao és una col·lecció de 12 temes amb ritmes variats que van de la rumba al pop i el rock més actuals i les lletres del com contenen un intel·ligent punt d’ironia.

El primer single que s’extreu que el cel espero sentao, és Caminant per la vida, una rumba que es converteix en un veritable himne a l’alegria de viure.

El 2006 va treure el seu disc Mientras no cueste trabajo i en 2007 va rebre el Premi a la Millor Gira pels Pemios de la Música.

El 2012 va llançar el seu sisè àlbum, Lágrimas desordenadas i va començar a participar com coach al programa televisiu La Voz.

Ara l’artista està en plena gira amb el nou disc QUÍTATE LAS GAFAS, amb el qual promet tornar a enamorar a tot el seu públic i fer-los vibrar amb cadascuna de les seves cançons.