Manolo Martinez s’acomiada del futbol professional a Tarragona

Manolo Martínez s’acomiada com a futbolista professional vestit de grana, després de 18 anys, 7 d’ells al Nàstic, amb una carrera esportiva exitosa al món del futbol.

El de Bigastro seguirà a Tarragona per exercir funcions en l’àrea tècnica, institucional i social de l’entitat.

Gimnàstic de Tarragona, CD Tenerife, Recreativo de Huelva, Hércules CF i Levadiakos grec, són els equips on Manolo Martínez ha deixat petjada durant més de 18 anys com a jugador professional de futbol. Gairebé 500 partits oficials i 4 ascensos de categoria, tres d’ells amb el Nàstic i un amb el conjunt tinerfeny a Primera Divisió, hi figuren en el gran i extens palmarès de Manolo Martínez.

En la compareixença de comiat com a futbolista professional, Martínez ha mencionat a tots aquests equips i també ha agraït la confiança del President Josep Maria Andreu, el qual va portar-lo a Tarragona; Emilio Viqueira, per donar-li l’oportunitat d’afrontar la segona etapa com a grana; a més a més, també ha mencionat excompanys, empleats de l’entitat, afició, periodistes… Amb la presència de la seva família, el de Bigastro ha fet un obsequi al President Josep Maria Andreu i posteriorment han fet una gran encaixada de mans.

Instants abans, Andreu li ha donat les gràcies per tot el treball realitzat durant aquestes temporades, dins i fora el vestidor. El President també ha remarcat que porten el mateix nombre d’ascensos, tres, en les trajectòries professionals des de cadascuna de les vessants. Andreu ha estat l’encarregat d’anunciar que Manolo Martínez seguirà a Tarragona i al Nàstic. A partir d’ara, amb un rol diferent, el ja exjugador del Nàstic, desenvoluparà diferents tasques en la part tècnica, institucional i social de l’entitat grana.